-
ui
ui

Café 1640 gaat de samenwerking aan met de Compass Group

Een nieuwe naam, een nieuwe look en een nieuwe samenwerking! Per 1 december 2021 is Café 1640 de samenwerking aangegaan met de Compass Group.

De cateraar, met wie wij bijna 15 jaar met plezier hebben samengewerkt, heeft de samenwerking met Stichting Vrienden van het Schoutenhuis opgezegd. Het type dienstverlening paste niet meer binnen hun bijgestelde beleid. Tijden veranderen en het is voor beide partijen goed om op een andere manier invulling te geven aan ambities en doelstellingen.

Gelukkig hebben wij een nieuwe partner gevonden in Compass Group, waarmee de samenwerking, en daarmee de dienstverlening aan onze gasten, onverminderd kan worden voortgezet!

De visie van de Compass Group: ‘Welzijn op de werkplek’ welke is gebaseerd op vijf pijlers: goed eten, community, technologie, innovatie en duurzaamheid. De synergie tussen deze pijlers leidt tot een werkomgeving waar medewerkers èn gasten graag verblijven, zich thuis voelen en waar inspiratie, innovatie en welzijn tot leven komen’. Iets wat bij de ambities en doelstellingen van Café1640 past!

Bij Café 1640 ligt de focus op bediening door cafémedewerkers met een lichte beperking. Binnen deze dienstverlening kunnen cafémedewerkers van Café 1640 op hun eigen wijze hun passie blijven uitvoeren

Reserveren? Bel 0172-495566

Vrienden

VRHL Content & Creatie • Kroes & Partners Notarissen • Kwekerij Louis Kroft • Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn Kringloopwinkel de Kring Reeuwijk • Stichting Pelgrimshoeve • Praxis • Rotary Club • Stichting Vrienden van Dichtbij

Ook zijn er jaarlijks trouwe donateurs die het Schoutenhuis een warm hart toedragen.