-
ui
ui

Expositie ‘Unpolished’ van Mark Van Lammeren

Expositie ‘Unpolished’ van Mark Van Lammeren

27 juni t/m 25 augustus

Mark Van Lammeren (1978, Alphen Aan Den Rijn) is al 27 jaar kapper en in zijn vrije tijd is hij vaak in het buitenland te vinden om de prachtigste verlaten panden te fotograferen. Hierbij gaat het vooral om de schoonheid van het verval. Bladderende verf, afbrokkelende muren, een lek dak waardoor er varens en mos binnen groeien.

Zijn foto’s zijn vaak verhalend opgebouwd, en hierdoor zo boeiend dat ieder er zijn eigen verhaal bij kan fantaseren. Waarom woont hier niemand meer ? wat is er gebeurt ? Waarom zijn alle spullen achtergebleven ?

Reserveren? Bel 0172-495566

Vrienden

VRHL Content & Creatie • Kroes & Partners Notarissen • Kwekerij Louis Kroft • Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn Kringloopwinkel de Kring Reeuwijk • Stichting Pelgrimshoeve • Praxis • Rotary Club • Stichting Vrienden van Dichtbij

Ook zijn er jaarlijks trouwe donateurs die het Schoutenhuis een warm hart toedragen.