-
ui
ui

Expositie Marco van Ooijen

3 november 2023 tot 5 januari 2024

In de maanden november en december hangen in Café 1640 zes kleurpotloodtekeningen van de Alphense kunstenaar Marco van Ooijen. Hoewel hij voornamelijk grafische technieken gebruikt (met name lino-en houtsnedes) heeft hij een aantal jaren geleden een serie gekleurde tekeningen gemaakt die nog niet eerder geëxposeerd zijn. Het zijn vooral psychologische onderwerpen die hij heeft uitgebeeld in een eigen vormtaal.

Reserveren? Bel 0172-495566

Vrienden

VRHL Content & Creatie • Kroes & Partners Notarissen • Kwekerij Louis Kroft • Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn Kringloopwinkel de Kring Reeuwijk • Stichting Pelgrimshoeve • Praxis • Rotary Club • Stichting Vrienden van Dichtbij

Ook zijn er jaarlijks trouwe donateurs die het Schoutenhuis een warm hart toedragen.